You Are here: Home Новини Кантора "ЮСАУТОР" най-добрият патентен офис в България.

24 -January -2019

Кантора "ЮСАУТОР" най-добрият патентен офис в България.

ПДФ

На 16.10.2012г. кантора "ЮСАУТОР" бе избрана за най-добрия юридически офис в областта на интелектуалната собственост за 2011-2012г. в България от престижната английска организация "Акуизишън". Тази организация ежегодно провежда допитване до над 90 000 професионални юристи в цял свят, във връзка с учредената награда в областта на правото - Acquisition International Legal Awards.

“ЮСАУТОР” е един от водещите юридически офиси в България в областта на защитата на интелектуална собственост. От създаването си през 2004г., кантората работи изключително в областта на превенцията на авторските права, търговските марки, промишления дизайн, патентите, Интернет правото, домейн имената и други бизнес идентификатори онлайн, както и в сферата на нелоялната конкуренция. Като юридически офис, “ЮСАУТОР” е познат сред клиентите си с коректност и лоялност, фокус върху всеки казус и проблем, както и със стремежа за максимално отстояване правата на доверителите, чрез стриктен подбор на най-адекватния за конкретната ситуация правен способ.

Юридическите услуги, които предлага кантора за защита на интелектуална собстеност “ЮСАУТОР” се развиват в две направления: национални и международни консултативни и процесуални правни действия. Националните юридически услуги, предлагани от “ЮСАУТОР”, се изразяват в консултации относно защитата и регистрацията на обектите на интелектуалната собственост в цялост, а имено: авторско право, търговска марка, патент, промишлен дизайн, сортове растения и породи животни. В този контекст “ЮСАУТОР” осъществява и професионално представителство пред българското Патентно ведомство, извършвано от професионален представител по индустриална собственост. “ЮСАУТОР” предлага и процесуално представителство от адвокат, специалист по интелектуална собственост по спорове, касаещи визираната материя в съответните компетентни по въпроса национални съдилища.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Вижте ни във Facebook