Работно време:
Пон - Пет: 9:00 - 18:00
Телефон:
+359 888 915 215
E-mail:
office@kantorite.bg

Регистрация и пререгистрация на фирми

 

Как да регистрирам фирма в Пловдив?

 

 

Eкипът на Кantorite.bg Ви предлага експресни професионални услуги при регистрацията и пререгистрацията на Вашата фирма в гр.Пловдив, а именно: 

 

- регистрация на ЕТ,

- регистрация на ЕООД,

- регистрация на ООД,

- регистрация на ЕАД,

- регистрация на АД,

- регистрация на КДА,

- регистрация на КД,

- регистрация на кооперации,

- регистрация на юридически лица с нестопанска цел - сдружения и фондации.

 

  

Преобразуване на търговски дружества

Екипът на Kantorite.bg може да Ви консултира във връзка с преобразуването на Вашето търговско дружество. Търговските дружества могат да се преобразуват чрез вливане, сливане, разделяне, отделяне и отделяне на еднолично търговско дружество, както и чрез промяна на правната форма. При всички форми на преобразуване преобразуващите се, приемащите и новоучредените дружества (участващите в преобразуването дружества) могат да бъдат от различен вид, доколкото закон не предвижда друго.

Еднолично търговско дружество може да се преобразува и чрез прехвърляне на цялото си имущество на едноличния собственик, ако той е физическо лице. При преобразуване съдружниците или акционерите в преобразуващите се дружества стават съдружници или акционери в едно или повече от новоучредените и/или приемащите дружества. Придобитите дялове или акции след преобразуването трябва да са еквивалентни на справедливата цена на притежаваните преди преобразуването дялове или акции в преобразуващото се дружество. Членовете на управителните органи на преобразуващите се и приемащите дружества отговарят пред съдружниците и акционерите в дружеството за вреди от неизпълнение на задълженията им при подготовката и провеждането на преобразуването.При преобразуване съществуващи залози и запори върху дялове и акции в преобразуващи се дружества преминават върху придобитите в замяна дялове или акции в приемащи и/или новоучредени дружества. Преминаващите залози и запори се вписват служебно или по искане на кредитора в търговския регистър или в книгата на акционерите, водена от дружеството или от Централния депозитар.

 

Ако имате нужда от адвокат, които да регистрира или пререгистрира вашата фирма в гр.Пловдив, моля обърнете се към екипа на Kantorite.bg сега тук:

Имейл - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Телефон: 0888915215

 

 

 

logo-foote1r.png
Пловдив
ул. Цоко Каблешков 10, ет.2
+359888915215
office@kantorite.bg
© 2019 Kantorite.bg. Всички права запазени. Уеб дизайн CreateDesigns